Anti aging

Kozmetikai akupunktúra

Természetes és hatékony gyógyítási mód mely csökkenti az öregedés jeleit a bőrben. A hagyományos kínai orvoslás alapjaira épül, mely során nagyon vékony, apró akupunktúrás tűket helyezünk el az arcon, a nyakon és részben a testen is az akupunktúrás pontoknak megfelelően.  A tűszúrás helyileg fokozza a vérkeringést, stimulálja a bőrben a kollagén és az elasztin termelést, ezáltal tölti fel a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát és kölcsönöz az arcnak egészséges, ragyogó színt és megjelenést.

Ráncfeltöltés:

A ráncok feltöltése hyaluronsavval történik. A kezelés végén tanúsítványt adok a beadott készítményről. A  hyaluronsav teljesen természetes anyag, a bőrben egyébként is megtalálható, azonban az évek folyamán ezek mennyisége csökken. A beadott töltőanyag 9-12 hónap alatt kiürül, nem fordulhat elő az „ilyen lett, kisebbíteni már nem tudom, tessék megszokni” változat. A felhasznált töltőanyag sűrűsége a kezelendő területtől függően változik. Az anyag nem vándorol el, szövődmények gyakorlatilag nem fordulnak elő mint pl. csomóképződés.

Mi a hyaluronsavas feltöltő anyag?

A hyaluronsav viszkoelasztikus, steril, pirogén mentes, szintelen, áttetsző biofermentációval előállított nátrium-hyluronát tartalmú, magas molekulasurűségű, állati fehérjéktől mentes struktúráló gél anyag. A bőrbe juttatása fájdalommentes, azonnali eredményt hozó beavatkozás. A hyaluronsav kiváló vízmegkötő hatásának, a saját zsír az őssejt és növekedési faktor tartalmának köszönhetően azokon a területeken ajánlott, ahol a kontúrozást egy kis feltöltő anyaggal lehet még szebbé tenni, vagy volument (térfogatot) szeretnénk növelni az elfogyott, leapadt zsír pótlására (pl. a szem alatti karikáknál, orca feltöltésénél). A beavatkozás eredménye olyan egyéb kollagén indukciós eljárásokkal fokozható, mint a dermarolleres kezelés, lézeres terápia. A különböző koncentrációjú hyaluronsav mindig az adott bőrtípushoz, a kezelendő terület sajátosságaihoz alkalmazkodik.

Kezelhető területek:

  • orr és a szájzug között húzódó mély, vagy kevésbé mély barázda (nasolabiális redő),
  • az áll két oldalán, az orca megereszkedett bőre által okozott kisebb mértékű térfogathiány,
  • a szemöldökök közötti mély ráncok (glabella),
  • szem alatti karikák, árkok feltöltése nagyon fiatalos tekintetet biztosít,
  • kézfejek elvékonyodott bőre párnásabbá tehető,
  • teljes orca feltöltése is elvégezhető, ez már arcszobrászatnak felel meg, hiszen az
    elvékonyodott bőrt megvastagítjuk, kitöltjük, ezáltal megszűnik az orcák beesett, öreges jellege,
  • száj környéki „dohányos” ráncok,
  • száj mérete növelhető, vagy visszaállítható az eredeti méret, mely az évek alatt elkeskenyedett.

A kezelés minimális fájdalommal jár, azonnali eredményt ad, kezelés után 1 napig, szájfeltöltés után 3-4 napig kicsit duzzadtabb a terület, mely hűthető, óvatosan jegelhető.

vissza>>